05-05-2011

Voor EEN keuze staan.

Kiezen welke post je het eerst openmaakt!

Stuur ik deze post retour naar wie?

En dan......ga ik ECHT opruimen!
Voor EEN keuze, het zijn er wel 50 op een dag. Keuzes maken vind ik soms heel erg moeilijk. Moet ik nog een sollicitatiebrief schrijven of moet ik even wachten op een positieve reactie. Zal ik nu strijken of eerst nog een wasmachine aanzetten. Zal ik de kinderen wakker maken of laat ik ze nog langer uitslapen.
Wat ik vandaag zeker ga doen is met Boris naar de brievenbus wandelen en een aantal mensen leuke post sturen. Daarna ga ik mijn werkplek opruimen zodat we morgen kunnen schilderen.

11 opmerkingen:

 1. Lijken me prima keuzes anders! Volgens mij gaat het je beter af dan je denkt, maar wel errug herkenbaar hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig zijn het allemaal leuke keuzes... behalve de huishoudelijke taakjes dan ;-). Herkenbaar stukje !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, die keuze's maken is niet altijd makkelijk. Het heeft ook zo te maken met onze jachtige tijd vol luxeproblemen. Vroeger viel er niet zoveel te kiezen... in elk geval minder stressvol..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Om moe van te worden, al die keuzes... Maar aan de andere kant: als we toch alles zouden MOETEN... Brr!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ja zo stond ik ook voor heel veel afstudeerkeuzes ;-) Maar ik ga zeker afstuderen dit jaar, 7 juni! Heb afgelopen week groenlicht gekregen! De blog is een onderdeel van mijn werk, vandaar dat hij nu helemaal wordt vernieuwd. Het wordt een verzamelplek van het onderzoek postparels en het resultaat, een serie filmpjes en services die mijn kijk op onze hedendaagse communicatie laat zien!! 8 juni te bewonderen in de witte dame, maar daar komt nog wel een uitnodiging voor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke blog heb je! Ik ben superenthousiast over mijn webwinkel! Zeker doen zou ik zeggen als je er tijd voor hebt! Weer een keuze erbij ;-) Als je tips nodig hebt dan mail je maar! Groetjes Yvon (www.lapjekatoen.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die bovenste is wel een ontzettend leuke keuze zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sometimes there are just too many choices! I hope you have a happy weekend. Maybe choosing to do nothing for a while might be fun! Hugs, Stephie x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke post krijg jij Helmi!
  Ja en keuzes maken is ook niet mijn sterke kant. Heb het idee hoe ouder ik word hoe meer ik ga twijfelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha Helmi,

  DANK JE WEL!!
  Heb ik hier vanmorgen een bericht geschreven, en krijg ik zelf iets heel erg leuks bij de post! Daar werd ik blij van. Super toepasselijk ook nog eens, die landkaart-enveloppe (ik weet niet of je de laatste ontwikkelingen op mijn blog nog gezien hebt, het een na laatste blog?). Echt een heel leuke verrassing!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeeeej, wat een leuke verrassing in mijn brievenbus dit weekend! Heel erg mooi, dankjewel!! Als mijn blog 'af' (nooit af natuurlijk) is dan krijgen ze een mooi plekje!!

  BeantwoordenVerwijderen