23-05-2011

Robots maken op het junior College

Het College in Cranendock heeft iets te vieren en daarom organiseren ze via RICK allerlei workshops voor de leerlingen. Mijn collega Emmy heeft deze les geschreven en we geven de lessen samen. Eerst nog zelf een paar voorbeelden maken. De leerlingen moeten lege drinkflesjes en oude sokken meenemen. Er wordt enthousiast gewerkt en op het einde van de dag staan er heel veel 'ROBOTJES' naar elkaar te kijken.  

10 opmerkingen:

 1. Looks like so much fun! What a great idea. I love seeing kids being creative! Stephie x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan zien dat ze superenthousiast waren. Heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Helmi! Wat een lieve robotjes! Leuk om ze zo allemaal bij elkaar te zien. Hier konden de kinderen denk ik heerlijk hun fantasie in kwijt.

  Antwoord op jouw vraag: Ja, mijn popjes zijn van papier maché. In de armen en benen zitten ijzerdraadjes. Het was wel een enorm gepriegel.

  Hoe gaat het met je mannen? Het zit er bijna op he? Jim heeft wel een goed gevoel over de meeste examens, maar het blijft spannend tot halverwege volgende maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ten eerste bedankt voor je leuke reactie op m'n blog.
  Dat vraagt natuurlijk om een wederbezoekje...
  Wat een heerlijk creatief blog heb je! het spat van de inspiratie! Genieten dus...
  Ook erg leuk; deze robots, ziet er heel vrolijk uit zo saampjes.

  Groetjes,
  Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastisch deze robots zie ze nu pas, wat een een dotjes. Wat een heerlijk vak heb je toch met deze kids te kunnen werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Helmi !
  These look great, as far as from the pictures we understand children made them. They always come up with such fantastic ideas, one can larn so much from them !
  It's an amazing world !

  BeantwoordenVerwijderen