11-05-2011

Collage van oude nieuwsberichten.
Afgelopen weken heb ik heerlijk zitten fröbelen. Een stoeltje van IKEA heb ik beplakt met plaatjes uit oude boeken. Allemaal zwart/wit plaatjes uit jaar-boeken over het nieuws. Toen ik dinsdag op de stoffenmarkt in Eindhoven was zag ik deze stof. Toeval of niet, ik heb er gisteren een jurkje van gemaakt. De stoel zit niet lekker en doet dienst als bijzettafeltje. De jurk zit als gegoten en die zal ik heel vaak dragen ( als het wat koeler is!)

14 opmerkingen:

 1. Hai Helmi!
  Mooi de zwart-wit spulletjes!
  Ik heb me ook bij 365 faces aangemeld, wat een leuke site!
  Lekker dat je oudste zoon er zo goed voor staat, dat is dan een hele zorg minder.... Jim kiest voor Amsterdam, dat had ook zijn voorkeur. Hij moet er ook flink tegen aan... Je kent dat wel, van die cijfers die alle kanten heen kunnen.... We blijven maar positief! Succes met je mannen!
  (Meestal zijn de moeders het meest zenuwachtig).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een goed idee; die stoel. En wat is die jurk charmant.. Ik denk dat ie je goed zal staan en heerlijk zal zitten. 't is toch tricot?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige jurk en wat een leuke en creatieve oplossing heb je bedacht voor de stoel/bijzettafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super uit, die jurk. Stoeltje ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. so fantastic chair!!!!!! great inspiration!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het idee van de stoel echt leuk...jammer dat hij niet makkelijk zit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love all the black and white. I love the coat - i would wear it all the time too! Good job on the chair - it looks great.

  Hugs and a happy weekend to you, Stephie x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi al dat zwart-wit! Een superidee, zo'n beplakte stoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hai Helmi! Ik ben van beroep DTP’er, dus werk veel met de computer, maar ik blijf het moeilijk vinden om met de computer te werken, denk vaak veel te ingewikkeld en weet vaak niet waar ik moet zoeken om het een en ander voor elkaar te krijgen. Ik ben iemand die echt met haar handen moet werken! Wij zijn ook niet met de computer opgegroeid, dus dat zou het ook kunnen zijn .... Maar dit bloggen gaat toch best goed?
  Succes de komende weken, hopelijk niet te veel stress in huis!
  En succes met Photoshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend leuk!! En wel heel toevallig!! swapworkshop is leuk, maar er zit ook veel 'rommel' bij hoor! Je moet het een beetje van de Nederlanders hebben ;) Al heb ik ook geweldige 'kitsch dingetjes' uit Engeland 'gekocht' (geswapt dus).
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen