15-11-2014

Flow, Glow en een workshop!
Het is eigenlijk weer om heel lang in bed te blijven liggen, maar dat is niet iets waar ik vrolijk van word. Mijn zus en ik gaan vandaag naar Eindhoven. Niet voor de intocht van Sinterklaas. Ik wil heel graag naar de workshop van Ingrid, die ze in samenwerking met Flow doet. Aan een veel te klein tafeltje ontmoet ik de auteur van de boeken; ´Kringloopgeluk´ en ´Vive la vie´. Het laatste boek heb ik van huis meegenomen om te laten signeren. Wat een bijzondere ontmoeting. Virtueel kennen we elkaar al lang, maar dit is toch een beetje vreemd. Ik ben wel heel blij dat ik gegaan ben. Het zijn dit soort kleine dingen die een sombere dag als vandaag weer kleur geven. Bedankt Ingrid!

5 opmerkingen:

 1. Oh super dat je naar de workshop van Ingrid bent geweest en je eigen boek laten signeren door Ingrid is natuurlijk helemaal superr! Ik ga op mijn allereerste handmade market staan...volgende week zaterdag, vandaag zo maar out of the blue besloten, ook heel spannend! Warme groetjes van Susan die op An Angel Each day blog je mooie engelen creaties deelde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Helmi, ik heb Ingrid laatst in Amsterdam ontmoet. Zo grappig de contacten die via blogs enzo. Super leuk dat je m'n memory spel hebt gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke schriften? ook die met die uil bijvoorbeeld

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je een leuke dag had, ik vond het erg leuk je ens te ontmoeten en nog bedankt voor je lieve kadootje;)

  BeantwoordenVerwijderen