20-12-2010

Kerst stollen bakken, het ruikt naar Kerst!





Er is hier in huis nog niets versierd maar het ruikt naar Kerst. Vandaag hebben we weer kerstbrood gebakken. Dit doen we al een aantal jaren. We bakken per persoon 4 stuks om zowel weg te geven als voor eigen gebruik. Deze kerststol is naar een recept van mijn ome Frans die vroeger een banket zaak had. De sukade of bigareaux heb ik afgelopen zomer in Frankrijk gekocht. Ze smaken overheerlijk.

6 opmerkingen:

  1. Yum! Looks delicious and I love your recipe book. It reminds me of my nan,s - all handwritten with little drawings. I wish I cooked, I just love to eat instead! Stephie x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zullen die heerlijk smaken... Doen mij aan de Kerstdagen uit mijn jeugd denken, Helmi.
    [PS. Bedankt voor je suggestie voor een passe-partout(je) voor mijn kleine ierse haakwerkjes. Goed idee!]
    Prettige Kerstdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh lekker! De heerlijke geur is bijna hier te ruiken. Ik ben op dit moment een deken voor de baby van mijn dochter aan het vilten. In de keuken, op de vloer. Eerlijk gezegd heb ik het helemaal gehad daar op die vloer! Nog even doorzetten en dan morgen ook iets voor kerst bakken. Lieve groeten en fijne kerstdagen, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh! Dat ziet er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ruik ze tot hier!
    Stef zei al dat ze overheerlijk waren .
    Bewaar je een sneetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zien er echt overheerlijk uit!

    X

    BeantwoordenVerwijderen