04-06-2010

Ontwikkelingen en ontwerpen naar iets nieuws.

Ideeën in mijn hoofd stapelen zich op en als ik te lang wacht blijft het ergens zitten met gevolg dat het erg druk wordt. Gewoon doen ( ik ben een doener volgens de 4 leertypen) werkt bij mij het beste ook al weet ik niet waar bepaalde doen-acties eindigen. Ik weet dus nog niet wat dit precies gaat worden maar het eerste idee is er.
Op de eerste foto zie je een van mijn overvolle ideeën-boekjes en een zeefdruk ontwerp. Dit ontwerp past precies op de leertjes die ik eerst geschilderd heb. Het leer was nog al somber van kleur en wat acryl doet dan wonderen. Het zeef is belicht en er kan gedrukt worden. Het is fantastisch weer dus leg ik de lapjes buiten in het zonnetje zodat ze snel drogen.
De volgende stap wordt ..........................................................................vervolgd!      

8 opmerkingen:

 1. Mooi, mooi, mooi! Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ideeënboekjes, daar zou ik wel eens in willen bladeren :)
  Heel mooi ontwerp, het leer is ook prachtig geverfd! Benieuwd naar de volgende stap, maar het is nu al mooi! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzonder hoor wat jij doet! Ben benieuwd naar het vervolg!
  Groetjes
  Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi! Ik kan me best voorstellen dat jij iets "moet" doen, je barst van de creativiteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke site heb je en pffff, wat een ideeën allemaal ! Leuk dat je zoveel met textiel doet met kinderen. Ik probeer dat ook zoveel mogelijk te doen ! Het zijn vaak van die heerlijke 'pak 'm erbij' werkjes voor de vrije/ wacht momenten. Ik merk dat ze er (als de handeling er eenmaal inzit ;)) heerlijk rustig van worden.
  Groet, Heppie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Helmie,
  Het resultaat ziet er erg goed uit! Ben benieuwd wat er volgt.
  Groetjes Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beaucoup de jolies choses par ici. Je découvre ton univers grâce à ton passage et te remercie de ton petit coucou. A très bientôt.

  BeantwoordenVerwijderen