16-02-2013

Waarom blog ik?
Van bloggen word ik blij. Het is een stukje van wie ik ben en wat ik zoal meemaak. Door het bloggen kom ik in contact met anderen die eenzelfde passie hebben. Zo werd ik in 2010 door het textielmuseum gevraagd om live te komen bloggen. Ik krijg leuke cadeautjes opgestuurd van Anja, Celine en Jane. Af en toe ga ik naar een workshop of bezoek ik een expositie. Vrijdag ben ik gaan zeefdrukken met 'vlijtig'. We kenden elkaar al van het textielmuseum. Ze nam leuke surprises mee en heerlijke havermout koekjes. Nu ga ik een paar creatieve lesjes schrijven waar ik vervolgens weer over kan bloggen.

9 opmerkingen:

 1. Ja en toen heb je mij ook overgehaald... en ik vind het nog steeds super leuk! :0)) gr.

  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo herkenbaar, bloggen geeft energie en je krijgt er ook zo veel leuks voor terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ik even blij dat je zo graag blogt ! Inspiratie te veel mede dank zij jou !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geniet graag met je mee..ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Precies! En als je even bezig bent, merk je pas hoe leuk het is en dat je ondanks alles toch echt contact krijgt met mensen, ook al is het meeste virtueel. En dat er toch briefwisselingen onstaan, nog van die echte op papier! Ik vind het super en misschien zie ik je nu ook op pinterest. (en ja, dat is echt gevaarlijk, zoveel leuke dingen! daar kun je ook uren kijken...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja leuk he, bloggen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk dat jullie van die prachtige zeefdrukken hebben gemaakt. ik heb een keer een cursus gedaan in den haag, maar kan het helaas in zweden niet oppakken...kan geen cursus vinden. zo jammer dat ik het niet thuis kan doen..en super leuk je blog! inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen