02-02-2013

Carnaval is dit jaar erg vroeg.

1963 Dansmariekes Miek en ik (links).

1971 Papa is adjudant en staat links op de foto.

2012 Als sneeuwpop!

2013 Hoedje moet nog gemaakt worden

2013 Eerst de opdrachten!
Carnaval valt dit jaar extreem vroeg. Ik kan me voorstellen dat je dit feestje niet snapt, als je het niet met de paplepel hebt meegekregen. De aanloop naar de carnaval toe is vaak net zo leuk of misschien nog wel leuker. Het bedenken van een nieuw kostuum en het versieren van een wagen of kroeg is een creatieve bezigheid. Voordat ik aan mijn eigen outfit kan beginnen, moeten eerst de opdrachten af. Het idee is er, nu de tijd nog.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb carnaval met de paplepel ingekregen. Nou ja vroeger altijd carnaval gevierd. Maar vind het verkleden eigenlijk het leukste en de rest minder. Het verplicht 'lol' moeten hebben.
  Nu zeg ik niet dat dat overal zo is, maar meer en meer gingen me die zatlappen tegen staan.
  Wij gaan nu ieder jaar twee keer naar de Elf Fantasy Fair, lekker genieten van de 'pekskes' (kostuums) en zelf in een prachtige outfit rondlopen en gewoon stilletjes genieten ;).

  Heel veel plezier gewenst, je hebt nog een week ;).
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die oude foto vin ik Wat leuk die oude foto uit de jaren 60! Helaas weet ik van carnaval niet zoveel, omdat ik boven de rivieren woon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb goede herinneringen aan carnaval. Ik wens je heel veel plezier komend weekend. Gr. Mattie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha...echt geniaal die foto's uit de oude doos en ik begrijp je helemaal hoor. bij mij ook met de paplepel in gegoten, maar door verhuizing naar de randstad en nu het buitenland een beetje weggezakt, maar kan wel blij worden van je plaatsjes en krijg helemaal zin om een kostuum te maken. ben bang dat die nuchtere zweden er helemaal niets van zouden begrijpen ;-)) heel veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen