27-11-2011

Als de angst regeert.

De spin is het symbool van angst. Angst doet gekke dingen met mens en dier. Angst veroorzaakt onverklaarbaar gedrag. Dit is ook de week dat mijn contract NIET verlengt wordt. Misschien door de angst van de leidinggevende?  De angst om werkeloos thuis te zitten zet ik opzij. Ik ga weer solliciteren en grijp naar andere kansen. Mijn grootste angst is 'faalangst'.
Wat is jouw angst?

11 opmerkingen:

  1. Hoi Helmi, vervelend voor je! Heel veel succes met solliciteren in deze moeilijke tijd! En met de mooie dingen die je ontwerpt is het niet nodig bang te zijn te "falen".
    Liefs Nadine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat vervelend, maar inderdaad: grijp je kans! positief denken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knap om je angst aan de kant te zetten, het is één van de moeilijkste dingen om te doen, dus heb daar veel respect voor! Ik wens je heel veel nieuwe mooie kansen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat goed dat je niet bij de pakken neer gaat zitten. Veel succes met je nieuwe baan - die komt er vast wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goh Helmi, wat vervelend voor je. Ik hoop dat er weer iets op je pad komt, ik zal in ieder geval voor je duimen. Je hebt zoveel talenten!
    Liefs, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is echt jammer! Ik hoop dat er snel iets op je pad zal komen waar je je helemaal in zult kunnen vinden! Geloof in jezelf want je maakt zulke mooie, leuke, creatieve dingen! Je hebt niet voor niets zoveel volgers!

    Maar ik herken je angst...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. laat je niet vellen door angst ...want angst is een slechte raadgever, het laat mensen dingen doen die alleen angst kan doen... bij elke deur die wordt gesloten gaat er ook ergens iets nieuws open...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi stukje Helmi...xxxx Yvonne/Faracha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Potverdikkie!! Wat vind ik dit naar voor je! Maar met jouw visie op alles, positiviteit en creativiteit moet je toch weer een leuke baan vinden!! Wie weet wat voor moois er op je pad gaat komen...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Och Helmi, ik lees dit nu pas. Iemand zoals jij vindt zeker snel iets nieuws.
    Het klinkt gek maar na een verandering ben je beter af, weet ik uit eigen ervaring.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. lieve helmi,laat je niet leiden door de angst anders kom je in het zelfde web terecht,vanochtend ben ik bij je expositie wezen kijken wat maak je toch een mooie dingen,ik wens je heel veel goeds x

    BeantwoordenVerwijderen