Spaanse komkommers zijn de besmettingshaard van de giftige EHEC bacterie! Maar is het wel de komkommer, de tomaat of de paprika. We weten het niet, wijs dan maar naar het rundvlees. Waar de bron is weten we niet. Laten we elkaar niet BANG maken en genieten van een zonovergoten Hemelvaart-weekeinde met een lekkere BARBECUE met verse SALADES en FRUIT.
heb gisteren twee extra komkommers gekocht, lekker komkommersalade maken!
BeantwoordenVerwijderenEn ik werd een tijdje terug 'uitgelachen' omdat ik mijn fruit en groenten zo goed was (soms met zeep...zo'n vettige appel). Há, helemaal niet zo raar dus...
BeantwoordenVerwijderenHelmi, ik las je rectie op mijn blog en heb daar ook gereageerd. Kwam ik jou niet pas tegen bij Creatief Contact?
BeantwoordenVerwijderengroetjes, Annie
Hai Helmi! Ja, ik weet het ondertussen ook niet meer met wat wel en niet goed voor ons is om te eten.
BeantwoordenVerwijderenNog anderhalve week wachten op de examenuitslag... ben blij als het zover is. En nu maar hopen op een goed resultaat!
Groeten, Hélène
Vind ik ook! Wij eten lekker komkommers!! Groetjes, Nancy
BeantwoordenVerwijderenGelijk heb je, Helmi!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Annie
Iderdaad!
BeantwoordenVerwijderenBedankt trouwens voor je reactie op mijn blog:-)
Groetjes!
Hi Helmi!
BeantwoordenVerwijderenIt must be scary not knowing where the bacteria is coming from. I feel sorry for all the farmers who are just having to throw their food away. I know that you have to be careful but the authorities really should do their research before laying blame.
I hope that the mystery will soon be solved.
Stephie x
Helmi het probleem met de reacties plaatsen is volgens mij spontaan opgelost. Wat jouw vraag betreft over de hondjes, dit beeld is pas enkele weken geleden afgegoten. Heb ze twee jaar geleden ook ongeveer zo gemaakt. Maar de volgende als die er ooit komen, blijven hier.
BeantwoordenVerwijderenExcellentWork
BeantwoordenVerwijderenGoodCreations
skizo