22-02-2015

Nieuwe ideeën voor een zeefdrukOntwerpen voor een zeefdruk maak ik met een vooraf bepaald doel. Deze zeefdruk met piramidevormige hoofdjes zijn gemaakt om er speldenkussens van te maken. Gaandeweg gebruik ik de zeefdrukken ook voor andere dingen: Applicaties voor op een tasje of een popje. Ik maak er ook vrolijke hangers van. Wat wil jij ervan maken?  Wil jij dat idee met mij delen, laat maar weten en...................
Ik geef 5 piramidevormige hoofdjes weg!   

6 opmerkingen:

 1. ik zou haar vullen en dunne (voile?) vleugeltjes geven en neerzetten bij de foto van mijn geliefde zus die ik verloren heb. Een soort engeltje om over haar te waken. Ik vind de stof echt prachtig. Dit idee schoot me direct door het hooft. Ik zag het en ik wist het...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk! Op een lapje linnen naaien en in een lijstje doen. En dan van alles leuks eromheen borduren (voordat 'ie in het lijstje gaat ;).
  Lief dat je er een aantal gaat weggeven. Daar worden vast 5 mensen heel blij mee. En ik vind de reactie van Anna hierboven erg bijzonder en ontroerend. Wat een mooie gedachte om dit ermee te gaan doen Anna!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je zeefdrukken prachtig en ben nog aan het broeden op een toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben diep onder de indruk van al je werk. Moooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ik er van zou maken, weet ik niet direct. Ik zou er alvast veel naar kijken. Ik ben in september gestart met de opleiding Vrije Grafiek in het Deeltijds KunstOnderwijs en kijk al uit naar onze lessen zeefdruk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Helmi ik ben eens even komen bijlezen, las over een groen mannetje en groene vingers, vervilte tasjes... Lekker bezig hoor en ik zie boven in de foto (als ik hem apart open op mijn iPhone scherm ;)) al prachtige creaties die je maakte met de piramide hoofdjes. Wow wat een inspiratie! Ook al las ik net ergens dat je er even niets mee deed hihi.
  Deze dames hier boven mij zullen vast wel al happy gemaakt zijn of worden met je mooie dames. Ik zit zo in de lappendekenssfeer dat ik het zomaar ook niet zou weten wat van haar te maken ;).
  Straks hoop ik tijd te vinden voor een nieuwe blogpost met de eindresultaten en ook een give away. Warme groetjes en dikke knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen