24-10-2011

Schaamte voor de 'MENS'!

Ik schaam me diep voor mijn eigen soort. Afgezien van de kleur, afkomst of geloofsovertuiging. De beelden op de tv en internet zijn schokkend. De beelden van Khadaffi die door zijn eigen volk wordt gemarteld en vermoord. Kan dit zomaar? Nog erger vind ik de beelden uit China. Op 13 oktober wordt er een 2 jarige peuter overreden en 18 mensen stappen er gewoon overheen. Op 21 oktober is zij overleden........
Ik als 'mens' wil me distantiëren van deze groep!

8 opmerkingen:

  1. Ik kan niet anders dan het met je eens zijn.
    Toen ik de beelden van die kleuter langs zag komen bij DWDD, was ik de rest van de avond helemaal van slag... kon er met mijn verstand gewoon niet bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik sluit me hier ook bij aan! Gruwelijk gewoon! Ik heb het filmpje gelukkig niet gezien, mijn zoon had het gezien. Ik denk dat het tonen van dit soort beelden er alleen maar aan meewerken dat dit soort dingen “gewoon” gevonden gaan worden. Ik maak me erg veel zorgen over dit soort dingen. Vreselijk gewoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is idd heel gruwelijk wat een mens een mens kan aandoen en dan te bedenken dat we vinden dat de natuur medogenloos is ... maar ik weet ook dat ik niet tot die groep mensen behoor wat mens zijn is toch heel wat anders ...gelukkig zijn we ook zo met velen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. + 1 Helmi, maar dit is niet de eerste keer dat ik me daar voor geschaamd heb.... Er is blijkbaar geen enkel respect meer voor mens, dier en natuur, het is vaak niet te bevatten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is gewoon niet te geloven wat mensen elkaar allemaal aandoen......................

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oei ik ben er stil van. Je hebt gelijk, ik kom naast je staan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook ik sta hier naast je. Gruwelijke acties en beelden!
    (Die betreff. China hebben wij in Italie niet te horen gekregen...)

    BeantwoordenVerwijderen