31-10-2011

Dutch Design Week

Met de herfstvakantie wil ik altijd graag naar de DDW in Eindhoven. Afgelopen donderdag ben ik gaan kijken, maar een dag is eigenlijk te kort. Wat mij opvalt is dat veel Design-studenten zich bezig houden met recyclen en het milieu.
Ik neem altijd te veel visitekaartjes mee! (foto1). Ik ontmoet Daphne en verstuur meteen een postparel (foto2). Knuffels maken is niet alleen maar een 'linkse hobby' het is verheven tot DESIGN'. Kijk HIER wat deze jongens maken (foto5). Zeer de moeite waard en volgend jaar ga ik zeker weer kijken. 

6 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat je op zo'n beurs ogen tekort hebt, leuke berenknuffel en goed dat de Design studenten recyclen want er is van alles al een overvloed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Helmi, dat je deze jongen met de design knuffels en meisje met de beer gespot hebt. Ik was er ook weg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Helmi. Ook ik heb donderdag met veel plezier bij die jongen met designknuffels en het meisje met de beer gezien en beiden uitgebreid bekeken. Geweldig die Design academie. Ik was erg onder de indruk van wat er gemaakt werd. Wat was het leuk hè zoveel moois bij elkaar. En al die kopjes en theepotjes van kaarsvet! Prachtig.
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was er ook, wat een inspirerende omgeving, onze zoon is er 3e jaars student. Ben je ook
  op sectie C geweest?? Heel gezellig, de ateliers bekijken en alle mooie dingen die er gemaakt worden. Ik ben dan ook apetrots op: www.remyvanzandbergen.nl
  Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk!
  was er zelf alleen zondag maar heb daar niet veel van meegekregen ;)

  dank voor je leuke reactie en fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah, the teddy :) looks great, a nice idea at least...

  BeantwoordenVerwijderen