08-04-2011

Kinderexpositie bij galerie RICK
Bij galerie RICK is van alles te zien. Van Kunst met een grote K tot kunst met een grote A voor Amateurkunst. Een keer per jaar zijn de kinderen aan de beurt. Uit verschillende groepen en disciplines tonen kinderen de komende week hun werk. De bezoeker kan zijn stem geven aan een werkstuk wat hij/zij het 'beste' vindt. Het werkstuk met de meeste stemmen is de winnaar en de maker is 'n jaar lang ' de kunstenaar van RICK'.

6 opmerkingen:

 1. You have a lovely Blog and thank you for visiting mine! I really appreciated that. I'll be back for more visits. Best to you always - Marilyn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat er kinderwerk wordt tentoongesteld. Ze kunnen vaak van die pure dingen maken!
  Ik heb je blog nog maar pas ontdekt omdat je een volger van de mijne bent geworden, maar ik vind het erg interessant en leuk om hier rond te kijken!
  Groet, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit vind ik het mooiste wat er is:kunst/werk van kinderen! Super. Op je foto's zie ik allerlei moois. Goed weekend gewenst met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie zelf het liefst kinderexpo's. Altijd gek, kleurig en echt. Dat is bij grote mensenkunst wel eens anders...
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige dingen worden er getoond! Er is zo te zien wel heel veel creativiteit aanwezig bij kinderen, oa jij haalt het eruit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. love the paintings...really beautiful!!!! have a sweet sunday!!! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen