16-01-2011

Week twee gaat vooral over water.
Wateroverlast in Belgie, Nederland en het noordoosten van Australie. In Australie is een gebied groter dan Frankrijk en Duitsland bij elkaar onder water. Vroeger was ik bang voor water, ze noemde mij de tenen-zwemmer. Dat is gelukkig goed gekomen en op school heb ik netjes mijn zwemdiploma's gehaald. Als ik de beelden van het journaal zie schrik ik toch weer, waar gaat dit naartoe.

7 opmerkingen:

 1. De tenenzwemmer... :-))
  Ondanks dat ben je toch verder gekomen dan ik; ik heb niet 1 zwemdiploma.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja echt zusje, de tenenzwemmer ! Maar gelukkig is dat helemaal goed gekomen . Heb jij die diploma's nog, volgens mij heb ik c niet eens gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik was een 'tenenzwemmer' zonder ooit een diploma of die benaming te ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad erg indrukwekkend wat er allemaal gebeurd in de wereld. Best beangstigend al die natuurrampen.
  Dank je voor je lieve berichtje op mijn blog! Het gaat inmiddels langzaam weer wat beter met hem. Maar helemaal de oude is hij nog niet. Heeft echt even zijn tijd nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Helmi,

  I didn't realise that there was flooding over your way as well. I feel so lucky to live in Sydney. We are not affected by the floods but so many around us are. It is truly devastating to see what water is capable of. So destructive it will take a long time for people to get back on their feet. We can only try to give them the support that they need.

  Lovely piece of art at the top. It's nice to remember that water is beautiful too!

  Stephie x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn zus zat er midden in. Ze is in oktober voor 2 jaar met man en 1-jarige naar Brisbane vertrokken. Heel heftig en angstig allemaal. Gelukkig zijn zij ok en komt Australiƫ samen om te helpen.

  BeantwoordenVerwijderen