02-09-2010

Bezoek aan het textielmuseum in Tilburg

Vandaag met mijn zus Miek naar het textielmuseum geweest. En wat hebben we er een leuke dag van gemaakt. Veel gelachen maar ook heel serieus. En heel veel informatie ingewonnen voor 3 oktober als ik daar live ga bloggen-vanuit-de-Bibliotheek. In het museum is ook een prachtige tentoonstelling van Lam de Wolf. Tilburg is ook een leuke stad om te shoppen. We hebben heel veel foto's gemaakt waar het mocht! Voor nu speciale kiekjes voor pap en mam, architectuur en een heerlijke lunch. (wordt vervolgd)

7 opmerkingen:

 1. Wil er ook nog steeds naar toe. Word waarschijnlijk 2011.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja het winkeltje is ook zo leuk he....
  Ik vond het super ben met de klas van mijn oudste (10 jaar) geweest en ook zij vonden het leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat jullie op bezoek waren! Het live bloggen op zondag tijdens het Textielweekend wordt heel leuk. Wie dan in het museum is, kom naar de bibliotheek om mee te kijken en te praten over textiel, het weekend, bloggen, de bibliotheek en zo meer...

  Meer over live bloggen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuk uitstapje lijkt me, super gezelschap, lekker eten en veel mooie dingen gezien waarschijnlijk. Het gebouw alleen al!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Helmi,
  Daar krijg je energie van van zo'n dagje. Ik ben er nog niet zo lang geleden ook geweest, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He, die foto doet mij denken aan het Glazen Huis in Lommel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh zwaar jaloers. Ik wilde afgelopen maandag gaan maar helaas op maandag dicht. Nu dus een andere dag plannen.. Zeker nu ik jou berichtje lees! Krijg ik helemaal zin.

  BeantwoordenVerwijderen