26-05-2010

Zeefdrukken op gerecycled behangpapier.

Dit is niet de eerste keer dat ik op behangpapier druk en ik weet dat iedere drukgang weer even verrassend is. Hier kun je zien hoe dit tot stand komt. In mijn ideeën boekje verzamel ik van alles zodat ik nooit zonder zit. Ik ga ontwerpen en beperk me tot het formaat van de behangpapieren als kader. Dan teken ik het definitieve ontwerp op kalk-papier of ik laat een transparant (film) maken bij de kopiër.  Emmy belicht de zeef en ik kan aan de slag. Met warm weer hoeft het maar even in het droogrek te liggen en ik kan het al mee naar huis nemen. Na het werk en het eten meteen aan de slag. Knippen, plakken, vouwen, stikken en nog even een foto voor op het blog! De voorraad is groot genoeg dus ik kan een tijdje vooruit.   

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie dingen heb je hiermee gemaakt! Interessant dat je toont hoe je dit precies doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie dingen maak jij zeg! Ik heb afgelopen weekend in een doehetzelf zaak, een stapeltje behang monstertjes meegenomen. Ook daar kan je leuke dingen van maken. groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er fantastisch uit! Ik hou ook van oud behang om daar op te tekenen bijvoorbeeld. Vooral als er ook ouderdomsvlekken op zit. Ik ben helemaal weg van je kevers, erg mooi.
  Geniet van het weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi! Helmi!
  thanks for visit my blog!
  yours is amazing, do not lose sight!!
  grettings from Mexico!

  tita

  BeantwoordenVerwijderen