25-05-2010

Met pinksteren naar de keramiekmarkt in Swalmen.

Met zo'n mooi weer heb je eigenlijk zo weinig nodig. Tuintje, luierstoel, glaasje drinken, ZON en verder NIETS. Heerlijk na al dat slechte weer in mei is dit dubbel genieten.
Maandag zijn we naar Swalmen gereden om de keramiek 'kunst' te zien. We waren niet alleen het was er ontzettend druk. In de bosrijke omgeving van Swalmen was het goed toeven en ik heb weer veel mooi werk gezien. Deze internationale keramiekmarkt staat hoog aangeschreven en is zeker de moeite waard.
De onderste foto is mijn favoriet van dit jaar en de diverse kunstwerken van porselein. Maar die hond en de insecten zijn toch ook prachtig. 

5 opmerkingen:

 1. Hallo Helmi,
  Prachtig, prachtig allemaal!
  Naast vele andere "zwaktes" heb ik er ook een voor keramiek. "Waar wou je dat neerzetten, schat?!!!" is dan ook al lang een "gevleugelde" opmerking binnen ons gezin. Gelukkig nemen de volwassen kinderen nog weleens iets leuks voor mij mee. En daar kan ik zelf toch zeker helemaal niets aan doen? Één dochter woont in Delft waar je de schitterende winkel Terra hebt. Komt heel goed uit....en ik vind altijd weer een plekje.
  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige bekers en zo'n insekt zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kom even via, via bij je binnen waaien, en wat een leuke dingen tref ik hier.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love those insects in the second picture! Have a great day!

  BeantwoordenVerwijderen