11-08-2017

Wat nu als.......


Wat nu als dit vogeltje niet tegen het raam was gevlogen? Dan had het waarschijnlijk nu nog lekker rondgevlogen. Ik heb het nog een hartmassage gegeven, maar het mocht niet baten. Dit kleine verdriet kan zo plotseling binnenkomen en de dag helemaal omturnen.
Deze foto heb ik met mijn telefoon gemaakt. Ik kreeg de hele tijd een melding dat mijn telefoon VOL was. Tot het moment dat ik helemaal geen foto's meer kon maken en toen sloeg de paniek toe. Wat nu........ik ben helemaal niet thuis in dit soort zaken. Eigenlijk ben ik een echte digibeet. Gelukkig lopen hier nog een aantal mannen rond die mij kunnen helpen. Ik ben ook wel eens bang dat de digitale vooruitgang niet bij te houden is. Niet voor mij, bedoel ik dan. Hopelijk zijn er dan nog hulplijnen die je kunt bellen. Misschien een soort van ANWB voor het digitale verkeer. Dan kunnen we de palen langs de snelweg in woonwijken neerzetten!!!

1 opmerking:

  1. Ach ... waarschijnlijk een jonge ... maar wel verdrietig, Helmi

    (ben ook niet zo thuis in de digitale wereld, hi,hi,hi, heb nog een héél oude telefoon, die alleen kan bellen en sms-en !)

    BeantwoordenVerwijderen