08-09-2013

Zilveren huwelijk.
Het is inmiddels 25 jaar geleden dat we elkaar het 'JA-woord' gaven. Ik kan me de voorbereidingen van ons huwelijk nog goed herinneren. Ik maakte mijn trouwjurk zelf. Ik had in die tijd al heel wat trouwjurken gemaakt. Voor een ander is dat makkelijker dan voor jezelf. Ik schilderde cyclamen op witte zijde voor de jurk en maakte daar een rood jasje bij. Het was een geslaagd feest en ook de jaren die daarop volgden.
De juiste jurk is echter niet alleen de basis voor een goed huwelijk!

12 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk!
  Ik droeg net mijn Elf Fantasy Fair jurk, weegt 3,3 kg zag ik pfff. Ik maakte hem over mijn bourdeaurode jurk, maar heel knap van je als je zelf bruidsjurken kunt maken. Je was zo te zien een stralende bruid, net zoals de andere dames op hun bruidsdagen! Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere dag. Zat net de foto's te bekijken. Met je lach was je het stralende middelpunt. Leuk hoor die foto's. Een hele leuke dag nog toegewenst.
  Joke Konings.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd. Wat een boffert ben je met zo'n goed huwelijk. (ik ben zelf gelukkig ook zo'n boffert) Heel veel zegen nog samen toegewenst. Met veel creativiteit en plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ps... mooie jurk. weer eens wat anders

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, en Peter ook ! ;-)
  Mooie jurk, die van mij was ook zelfgemaakt (alleen niet door mij).
  Maar wij mogen nog 11 jaar volbrengen tot de 25 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijksjubileum. Wat mooi dat je nog zoveel info hebt van jullie huwelijks-voorbereiding en wat lief-je eigen beschilderde jurk-heel gaaf.
  Ik wens je nog vele creatieve jaren samen-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat voor jullie beiden!gr.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte proficiat voor jou en Peter! Leuke dag gehad? Ik kan me jullie leuke feest van toen nog herinneren, met die steelband :)
  O ja en je gelooft het nooit, wij hebben nu ook een hondje! (met dank aan Peter want dat gaf denk ik toch wel een beetje de doorslag)
  Groetjes, Maree

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hartelijk gefeliciteerd nog voor jullie alletwee. Wat een prachtige jurk. Ik heb er ook al vele gemaakt, maar nog nooit een beschilderd, GEWELDIG !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooi jurkjes! geweldig dat je de zijde zelf hebt beschilderd. ik heb ook ooit zijde beschilderd. zou het graag nog eens doen...brengt me dus op een idee jouw blog ;-)) gefeliciteerd met je zilveren huwelijk.....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog van harte gefeliciteerd, Helmi ! En wat leuk om de foto's te zien van het stralende paar.

  BeantwoordenVerwijderen