24-07-2011

De droom van elke kunstenaar.




Vorige week in Frankrijk heb ik een bezoek gebracht aan een kunstenares. Alle vooroordelen over hoe een kunstenaar leeft en woont worden hier beantwoord. Geen stromend water en elektriciteit, maar water uit een put en elektriciteit door zonne-energie. In alle rust kun je hier bezig zijn met KUNST. Wonen op een berg met het uitzicht op de zee in een fantastisch klimaat. Steentje voor steentje is er een mooi  pad gemaakt en het huis is helemaal met de hand opgetrokken. Je gelooft je ogen niet als je hier rondloopt.
Ik droom hiervan maar durf het niet!

10 opmerkingen:

  1. Maar ik zie dat er het label genieten bij staat; je hebt er wel van genoten. fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Elizabeth, zeker valt dit onder de rubriek GENIETEN. Dit is zelfs het ultieme genieten. Ik bewonder dit soort mensen die deze stap durven te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik woonde in gedachten tien jaar geleden in Ierland...Heb bewondering voor een ieder die de stap neemt. Maar ben er ook van overtuigd dat we het geheel romantiseren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er heerlijk uit ! Ik hou ook liever vast aan de veiligheid van wat ik nu heb, maar in gedachten...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk dat je er even aan mocht snuffelen dan! Fijn dat je genoten hebt en nog fijner dat je ons via foto's laat meegenieten! Vooral de eerste foto vind ik super!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Doen!! Gewoon doen! Wat heb je te verliezen? Veiligheid.. Ik heb de stap gemaakt om het vaste los te laten, het risico te nemen en ja, dat is doodeng. En ja, ik zou het morgen weer doen terwijl er geen grotere controle-freak/veiligheidszoeker is dan ik.
    En ik weet het hoor, makkelijk gezegd maar als het echt je droom is, dan moet je ervoor gaan. Anders blijft het een droom...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw.......prachtig! heel inspirerend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Sounds amazing Helmi - dare to dream! Stephie x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. I'm in love for the first picture...
    Sweet holidays to you !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh ja, dat is geweldig!
    (Hier ook atelier-droom!)

    BeantwoordenVerwijderen