18-02-2017

Mijn blog is JARIG!


Het is alweer 7 jaar geleden dat ik mijn eerste blogberichtjes poste. Aangestuurd door mijn zus Miek. Het was een blogbericht over vilten, tassen, boeken en babyschoentjes. Toen mijn blog 5 werd, heb ik dat HIER gemeld. Ik had deze mijlpaal gewoon voorbij laten gaan, was het niet dat Ingthings (wie kent haar niet in blogland) er over begon. Ik volg haar blog al jaren en ook zij is al 7 jaar aan het bloggen. Zij heeft heel erg veel volgers en wordt zelfs gevraagd door flowmagazine om iets te tekenen of zo. Hoe leuk is dat! Nu was ik deze verjaardag bijna vergeten, maar toen ik zelf 7 werd kan ik me dat nog bijzonder goed herinneren. Het was de tijd dat ik nog met barbie's en andere poppen speelde. Ik schreef toen op school met een kroontjespen en volgens mij kreeg ik toen ook mijn eerste poesiealbum. Oh, wat klinkt dat ontzettend oud. Zo voelt het helemaal niet, sterker nog, ik heb juist het gevoel dat het vanaf mijn 35ste levensjaar een beetje stil is komen te staan. De 7 jaar in blogland zijn omgevlogen en als ik er geen zin meer in heb, dan zet ik er gewoon een punt achter, maar voorlopig nog even niet. Komende week gewoon weer een nieuw berichtje.
Ik pak nog een stukje vlaai en wens jullie een fijne (verjaar-)dag!

7 opmerkingen:

 1. Leuk. Deze zomer vier ik ook mijn 7 jarig jubileum.... hahaha. Ik vermoed dat er ondertussen al veel afgehaakt zijn. Ik schrik er zelf van dat ik al zolang blog. Mijn klasblog viert volgend hpjaar zelfs haar tiende verjaardag ! Dus bij deze, op naar de volgende jaren,niet!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik hoop dat de vlaai gesmaakt heeft en dat er nog heel lang doorgaat met bloggen.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is het fijne van bloggen, je leert zoveel mensen kennen in blogland, soms verdwijnen er blogs, maar er komen er ook nog steeds nieuwe bij. Happy Anniversary!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd Helmi !
  (en ik vind het leuk als je nog een poosje dóórgaat ... ;-) !)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben alweer met mijn derde blog bezig, maar heb er spijt van dat ik de andere twee heb opgedoekt. Ik heb mijn dagboeken verbrand!
  Een blog is natuurlijk een tijdsbeeld, over 10-20 jaar komt er een wetenschappelijke beschrijving van de blogsters uit de jaren 2010-2020. Ik weet zeker dat jij er dan bij bent.
  En ik ben je ook een keer tegen gekomen in het Museum in Weert, bij de tentoonstelling van de etsen van Rembrandt. Erg leuk om je zo terug te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi beeld bij je blogverjaardag! Van harte en nog vele jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd en fijn dat je doorgaat met bloggen. Wat lief die engelkopjes, ja die zitten in mijn poesiealbum ook geplakt. Stoere pop, rechtsonder op de foto, zelf gezeefdrukt ?

  BeantwoordenVerwijderen