09-09-2015

Rommelroutes, kringlopen en vintage


Nu weet ik dat ik genoeg spullen heb, maar kijk nu toch! Ik heb echt heel lang staan kijken naar die mooie popjes. De mevrouw vertelde mij dat het een nalatenschap van haar overleden zus was. Ze wilde er heel graag vanaf en vroeg echt lage prijzen. Ik stond daar met een popje en daarna nog één en ga zo maar door. Ik had ze allemaal wel kunnen kopen, maar waar laat ik het en wat doe ik ermee. Ik kon gewoon niet kiezen! Uiteindelijk heb ik ze allemaal weer terug gelegd en gevraagd of ik er een fotootje van mocht maken.
Misschien had ik er toch eentje moeten kopen!

2 opmerkingen:

  1. Wat een lieverdjes! Mijn oma spaarde ook popjes, ik vond dat als kind zo mooi! Ik denk dat ik de hele voorraad van de mevrouw had gekocht als ik in jouw plaats daar had gestaan ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat sneu voor die mevrouw...hihi bluts een foto maken ipv een popje of twee te kopen van die mevrouw met die lage prijzen.
    Ja lijkt me toch heel moeilijk, je weet dat het de verzameling is van je dierbare, dat er destijds veel geld in is gaan zitten en dan zit jij er opeens mee opgezadeld en kom je ze aan de straatstenen niet kwijt...zelfs niet aan Helmi ;) hihihi.
    Warme groetjes en knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen