03-04-2013

Jaarlijkse KunstINkijK in Weert
De jaarlijkse kunstINkijk, een initiatief van stichting Kunstcentrum Weert, trok weer vele bezoekers. Op tweede paasdag zetten kunstenaars de deuren van hun atelier open. Dit jaar hebben ze gekozen voor een expositie op 4 locaties. Jammer, ik vind het altijd leuk om in de keuken van kunstenaars te kijken. Maar ondanks de veranderde opzet was het zeer inspirerend. Op de locatie perron-C en in de Boosten zalen was de sfeer TOP!

2 opmerkingen:

  1. Hey Helmi ik heb jou niet gezien maandag. Heb je de Lichtenberg niet bezocht over top gesproken,ha,ha. Wat een prachtige locatie dat is.Er waren veel positieve reacties op de nieuwe opzet. De ateliers heeft men inmiddels wel gezien kreeg ik zo te horen. En met deze opzet hoef je geen keuze te maken kan je iedereen bezoeken en dat is wel zo fijn eigenlijk. gr.
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammergenoeg was ik niet in de gelegenheid om de expositie te bezoeken. Maar ik heb gehoord van mensen die aanwezig zijn geweest dat er heel positief is gereageerd. Ondanks het koude weer hebben vele mensen de weg naar de verschillende locaties gevonden. Het werk van de kunstenaar geeft een presentatie van de kunstenaar, daar voegt een atelierruimte (naar mijn mening) nog weinig aan toe.
    Grt.Mattie

    BeantwoordenVerwijderen