02-08-2012

Toys for Boys

Cabrio voor een toertocht door Limburg.


Mannen speelplaats!

Stoere werkplaatsen!

Als ik een autootje mag kiezen!
Jawel, dit is ook leuk, maar............. Hier in dit mannen-gezin merk ik duidelijk de verschillende voorkeuren  voor vermaak. Zo vinden de jongens het heerlijk om door de Mediamarkt te speuren. Of wat dacht je van de Appelstore. Stoere mannen dingen; of het nu over eten, barbecue, kledingwinkels, films, kunst of iets anders gaat. Ik weet veel van verschillende doelgroepen, maar ik probeer ze toch geëmancipeerd op te voeden. Wat ik ook probeer, de verschillen zijn nu eenmaal GROOT!!!

6 opmerkingen:

 1. Jaaa, ik zou ook voor de gekleurde auto gaan!
  En de verschillen, die moeten we maar voor lief nemen. Tja......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaha ik zie het al helemaal voor me. Manlief is ook helemaal gek van auto's en gaan regelmatig allerlei mannendingen doen, door de bouwmarkt heen etc etc ik zie zelfs regelmatig speelgoedwinkels van binnen op zoek naar een Classic Mini Cooper model. Mini meetingen vind ik wel zelf ook heel leuk om te doen en voor de rest 'huppelkut' ik er achteraan.
  Máár hij doet mij ook een plezier met kerkhoven bezoeken, rommelmarktjes (hij sjeest eroverheen want hij zoekt natuurlijk alleen maar naar....ja je raad het al hè...een classic mini cooper model;)).
  Maar voor de rest valt het hier reuze mee, ik mag wel natuurlijk met de regelmaat van de klok naar allerlei auto programma's kijken, maar manlief houdt gelukkig ook van chick movies :), gelukkig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, die auto wil ik ook!!! Ik heb nu een blauwe met roze blokjes. Mijn man wil er niet in rijden, dus missie geslaagd, hahahaha! Gelukkig heb ik van beide soorten 1, dat brengt toch wat evenwicht in het gezin. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel stoer Helmi! Och we blijven verschillend, gelukkig maar.gr.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och ja, mannen en stoere mannendingen. Tenslotte komen ze van een andere planeet, Mars, heb ik ooit gelezen!!!!!!
  Van mij mag een man ook een vrouwelijke kant laten zien.
  Geniet, Helmi, van je mannengezin.
  Groetjes, Mattie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind zowel de auto met de kleurtjes als de auto op foto 2 helemaal geweldig! Jaja, hier ook zo'n autogek (ik kan die stoere mannendingen wel begrijpen, ook al ben ik 100% vrouw)!

  BeantwoordenVerwijderen