11-06-2012

Oranje, voetbal en juichbandjes!
Voetbal is niet mijn ding. Helaas kom ik er de komende weken niet omheen. Alles wat oranje is krijgt opeens extra aandacht. De saamhorigheid en het 'Hollands glorie' gevoel vind ik wel mooi. Terwijl mijn mannen op het puntje van de stoel zitten, vul ik mijn uren met andere dingen. Ik ga lekker fröbelen en maak voetbal silhouetten om in de sfeer te blijven. Op school maken de kinderen geen armbandjes maar juichbandjes van vilt.
Nog een paar weekjes maar!

8 opmerkingen:

 1. Ha, ha, wat leuk Helmi. Heerlijk dat oranje. Ik ga woensdag wel kijken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha gaaaaf!!! Ik hou ook niet van al die gekte om me heen, Maar goed we kunnen er niet omheen!
  Die kroongetuigen prachtig gemaakt!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar! Ik doe ook van al en nog wat tijdens voetbal. Het samen is wel fijn. Leuk, die juichende bandjes van vilt. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Helmi! Mooi je blogje... en herkenbaar!
  Ik ben ook niet zo van al die heisa om het voetbal heen, vind het fantasieloos en ik vind oranje eigenlijk een heel lelijke kleur!!! Maar ik ga toch wel voetbal kijken en heel raar, maar dan ben ik best heel fanatiek... samen met mijn dochter, de mannen vinden er niets aan!
  Fijne dag!
  Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind oranje juist een heel vrolijke kleur, juist leuk. En ik vind het saamhorigheidsgevoel gezellig. Verder heb ik niet zoveel met voetbal. Hoogstens kijk ik af en toe met een schuin oog mee terwijl ik andere dingen doe. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Helmi - you are so funny! It is the same here at my place. I have zero interest in football too! I love all the orange though. It's such a happy colour!

  Hugs and a happy weekend to you, Stephie x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Helmi, Lottie met haar klompjes is inderdaad Dutch want ik ben Nederlands. Ik woon op het moment in de UK. Erg leuk je te ontmoeten en je hebt een geweldig blog. Als ik je nog niet volg ga ik dat nu ook meteen doen! En over het voetballen mijn mannen volgen beiden de UK en Nederland maar ik doe er ook niet echt aan mee of misschien een klein beetje als ik een oranje Lottie op mijn blog zet.
  Fijn weekend Helmi
  ManonX

  BeantwoordenVerwijderen