23-04-2012

Tentoonstelling bij Rick
Het cursus jaar wordt voor de jeugd altijd afgesloten met een expositie. De kunstenaar van Rick wordt dan bekend gemaakt. Voor mij is er niet 'EEN' kunstenaar, het zijn allemaal kunstenaars. Mijn motto is dan ook ; Wat je doet en maakt is goed, dat heet kunstenaarsvrijheid! In mijn lessen is er geen competitie en je mag complimenten geven als je daar zin in hebt. Als je niets aardigs weet te zeggen, zeg dan maar niets. We hebben nog een paar lesjes en na de zomer gaan we weer vrolijk van start.

8 opmerkingen:

 1. Wat ziet er dat goed uit Helmi. En grappig die smurfjes voor zo een 'grote mensen-ezel'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ik helemaal mee eens 'het zijn allemaal kunstenaars' zonder competitie maken kinderen veel meer originele dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, ik kwam je tegen bij 'Spool Knitter', wat leuk!!! Maar kan er niets van op je blog vinden? Of kijk ik niet goed ;-)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel hoor, je kunt het hier vinden>
   http://helmicoenders.blogspot.com/search?q=kunstklosjes
   Succes!

   Verwijderen
 4. Wat heerlijk toch dat die kinderen zo bezig kunnen zijn. Ik wou dat ik dat vroeger ook had gehad! Je doet goed werk, Helmi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OH JA-hier gaat mijn hart sneller van kloppen-ik hou van mensen die de kwaliteiten van kinderen positief benaderen-petje af-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Helmi! Een mooi uitgangspunt dat alles wat je maakt goed is. En zo te zien zijn ze ook heerlijk bezig. Fijne dag,
  Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk, zo een expositie! Het is zo fijn om met kleine kunstenaars te werken! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen