13-01-2012

Vrijdag de dertiende!
Dit is toch echte liefde, als manlief vrij neemt om te helpen met de inrichting van 'mijn nieuwe atelier'. Het moet ingericht worden naar mijn idee├źn, beetje veel van alles en prettig gestoord. Het is geweldig hoeveel hulp ik vanuit mijn omgeving krijg. Stoelen, tafels en krukjes mag ik gratis ophalen en zelfs het behang en de verf krijg ik zo mee. Dus maak ik nog even tijd om een aantal mensen iets te bezorgen, ZOMAAR!
Dankjewel voor alles!

9 opmerkingen:

 1. Waw-Helmi: je eigen atelier. Helemaal te gek. En wat mooi dat er zoveel lieve mensen om je heen zijn. Geniet ervan-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk toch!!! Geniet er maar van. Fijn weekend, grusse van hier. janine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een heerlijke ruimte worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij krijg je een aardige grote ruimte. En vanzelfsprekend helpt je man je mee want als jij daar zit, heeft hij de rest ven het huis natuurlijk. Maar nee grapje, het is lief dat hij je helpt. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Helmi, Ik kreeg gisteren je leuke citroenfiguurtje in de bus! Dank je wel voor deze super lieve fan mail ;-) Zelfs het randje heeft gezichtjes! Wat heerlijk zo'n eigen atelier ik hoop in de toekomst ook een ruimte voor mezelf te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow, dat ziet eruit als een fantastische ruimte! heerlijk :) Ik vind je patchwork-doeken erg mooi. Geniet van je nieuwe atelier en alle lieve mensen om je heen. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er super uit zeg! Dat kun je slechter treffen op vrijdag de dertiende. Wat heerlijk om zo'n plek te hebben om je helemaal terug te trekken en lekker bezig te gaan. Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, zo'n nieuwe werkruimte. De beste wensen voor je werk in deze ruimte!

  BeantwoordenVerwijderen