20-06-2011

Thema 'BOUWEN' in groep 1 & 2
De bijscholing over multidisciplinair werken is bijna afgerond. Afgelopen vrijdag zijn we naar een basisschool geweest in Deurne. Alle disciplines werden gegeven: muziek, zang, spel, beweging en beeldend. Ik zat in de groep waar kinderen van dozen een muurtje maakten. We hebben een verhaal en een boek gemaakt voor deze les. De andere groep maakten ramen en als laatste werd de weg als een puzzel neergelegd. Voor de kinderen, leerkrachten en voor ons was het een feestje.

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk om te zien hoe deze kinderen bezig zijn geweest met dit thema!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow so nice!!! love this kind of art!!!!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastisch. Ik vind het zó leuk om te zien wat je allemaal maakt en doet met die kinderen. Bij de basisschool van Thimo zet ik ze regelmatig onder vuur omdat ik vind dat de creatieve vakken véél te weinig aandacht krijgen. Ze willen veel te moeilijk doen, maar het zit vaak juist in de eenvoud.
  *noflike*dag
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Looks like a lot of fun Helmi! Happy new week to you! Stephie x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er allemaal gezellig uit! Jullie hebben vast een heel leuke dag gehad...

  Begin je nu ook een beetje aan het idee te wennen dat de jongens geslaagd zijn? Wordt weer een hele nieuwe fase in hun én jouw leven.... Leuk he, om je kinderen zo te zien groeien?! Jim is nu hard aan het werk via het uitzendbureau om geld voor de vakantie te sparen. Hij is al stratenmaker, sloper en parkeerwachter geweest en nu werkt hij voor een wat langere tijd in een spoelkeuken van een duur hotel. Nu nog de spanning van mijn dochter, ze hoeft maar een cijfer een half puntje op te trekken en dan is ze over naar 3 Havo.... Het wordt wel een hele briefwisseling zo... vind je dat niet vervelend? Groeten, Hélène

  BeantwoordenVerwijderen