31-03-2011

Hier word ik blij van.
Dinsdag kreeg ik van Ingrid een erg leuk boekje opgestuurd. Zoals afgesproken stuur ik haar ook iets 'RETOUR'.(Die puike 'postbode' heeft het er maar druk mee). Ik ben erg blij met het boekje en de manier waarop het is ingepakt. Je ziet dat dit met liefde en zorg is gedaan. Op dinsdag ga ik altijd naar de bakker, de geur en al het lekkers maakt me ook gelukkig. Ik hoef het niet op te eten, er even naar kijken is ook goed. Knutselwerkjes, fröbelen,  kindertekeningen, zeefdrukken, de zon, ontbijten, bloggen en nog veel meer.......
Wat maakt jou blij?

11 opmerkingen:

 1. precies hetzelfde maakt mij ook blij.
  heb net langs de tungeler beek gewandeld door de miezerregen en toch word ik daar vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 3 nachtjes doorslapen....daar word ik toch zoooo blij van ! M'n mannen, mijn werk, in de vrije uurtjes heerlijk fröbelen, inspiratie opdoen, aarbeienplantjes die opkomen en een kop heerlijke thee. O... en chocola. Best veel dus !
  Fijne dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn toch dat een mens zo kan genieten van wat is ... en ik word blij van naar jouw zeefdrukjes kijken...er zitten er bij met prachtige kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om even mee te kijken naar wat jou blij maakt.

  Heb je die koninginnedag-vlaai al geproefd?

  Mij maakt blij:
  de rondedansjes van mijn hond, de top van mijn quilt die vordert, gave muziek op de radio, bloemetjes in de tuin, een geslaagd blog en nog veel meer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Helmi,

  The package looks lovely and so do the pies - mmmm! The little keys are wonderful! Happy weekend to you, Stephie x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een glas wijn, met fijne gesprekken, afstuderen in zicht, leuke blogs ontdekken, mooie plaatjes, denken dat het later is: extra tijd hebben, de zon en mooie bloemen op tafel, en... post op de deurmat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die geweldige sleutels maken mij blij.
  Jouw reactie maakt mij blij.
  Iets kunnen doen voor Japan maakt mij blij.

  Blij zijn maakt me blij...

  Blij weekend nog
  Siem

  BeantwoordenVerwijderen
 8. love the gorgeous items on the picture 1...lovely letters...and the keys are so funny!!!!! have a nice sunday!!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kleuren, zonnetje in mijn gezicht, zonnige gezichten, de geluiden die je hoort als je je ogen sluit en je zit of ligt in de natuur, een leuk tijdschrift/gezellige post in de brievenbus, spulletjes die duidelijk met liefde zijn gemaakt en nog heel veel van dat soort dingen die zo gewoon lijken, maar het eigenlijk niet zijn.
  En gisteren was ik zo blij, omdat mijn zoon de mededeling kreeg aangenomen te zijn op een vervolgopleiding waar hij heel hard voor heeft gewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hai Helmi,

  Mijn zoon is aangenomen bij de HKU (Hoge school van Kunsten in Utrecht). Hij gaat de opleiding 3D Animatie en Special Effects doen.... Hij zit ook nog in de race bij de Filmacademie in Amsterdam. Maar er valt nu in ieder geval al heel wat spanning van hem (en ons) af.... Nu nog zijn HAVO-diploma!
  Wat willen jouw kinderen gaan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te horen wat jouw kinderen (gaan) doen!
  Weer een stapje verder, weer een nieuwe periode, van vooral loslaten! Ik vind het heerlijk om mijn kinderen zo te kunnen begeleiden (samen met mijn man!). Mijn dochter is trouwens 14 jaar en zit in HAVO 2....

  BeantwoordenVerwijderen