14-02-2011

DOODLES AND SKETCHES!
 In de kist met dagboeken en poëziealbums vond ik ook oude agenda's en schriften. Ik weet waarom ik ze bewaard heb, ze staan helemaal vol getekend  met kleine krabbels. Inspirerend om ze weer te zien. Nu kan ik meteen weer gaan 'doodlen' en ze vervolgens zeefdrukken. Het derde plaatje is een bewerking van de tekening erboven. Dit heb ik in het textielmuseum gezien. Kijk maar eens HIER je kunt het even uitproberen.
Er komt altijd van alles onder mijn handen te voorschijn, letters, dieren, schoenen, bloemen en soms ook alleen maar spiralen en krullen. 
Wat doodle jij meestal?

15 opmerkingen:

 1. Wij houden ook enorm van doodlen, soms gezellig samen in plaats van tv kijken. Veel leuker! En wat doodlen we dan? Gewoon wat er op dat moment in ons hoofd rondhangt, je begint er gewoon aan, zonder nadenken en achteraf zeggen we soms "Hebben wij dat gedaan?"
  Leuk, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog en Boris is helemaal super,wat een scheetje,leuk dat je langs kwam op onze blog,
  groetjes van inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke doodles! Vast ook leuk om weer terug te zien! ik krabbel meestel krullen en gekke poppetjes en beestjes, helemaal niet waar ik mee bezig ben in mijn werk...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van jongs af aan heb ik altijd zitten tekenen. Op school kladde ik alle schriften vol en kreeg ik commentaar van de leerkrachten dat ik mijn schriften netjes moest houden en op moest letten. Ze hadden niet door dat ik juist door te tekenen mij goed kon concentreren op wat zij te vertellen hadden. Poppetjes, kleuren die in elkaar overlopen, krullen...vanalles komt er op papier. Ik zie bij mijn dochter, die dit jaar voor het eerst op het voortgezet onderwijs zit, precies hetzelfde gebeuren. A.s weekend ga ik een weekend met een vriendin in een hotelletje aan het strand. Mijn tekenblokje en potlood liggen al klaar!
  *noflike*avond Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke doodles, en dat je deze schriftjes en dergelijke bewaard hebt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh! Oude schriften en agenda's heb ik ook nog.
  Doodlen.. dat doe ik als ik aan het bellen ben met iemand. Allemaal krullen en ronde vormen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love the "doodle" that's second from the bottom with the "A's". It looks like a spirograph drawing. I think it would look great as a fabric! I don't doodle much and I mainly just do boring old daisies! Talk soon, Stephie x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ogen. Ik weet ook niet waarom. Maar tijdens vergaderingen ed teken ik meestal ogen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He wat leuk, die site over patronen. Zo zie je maar, ben ik niet zo gek bezig met die patronen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Michaja, doodlen is krabbelen! De tekeningen op de foto's.
  grt, Helmi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Te gek! Hier word ik helemaal vrolijk van. Ik doodle meestal krullerige lijntjes, zonnen en sterren en soms vreemde poppetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke blog en wat een leuke doodles!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauuuw wat een mooie 'doodles'.
  Het gaat idd hardstikke goed, lekker druk ermee! Kan het bijna niet meer bijhouden, haha! Ik ga jullie (jou en je zus) snel contacten voor een interview.. met mooie doodles :-) Leuk! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen