17-12-2012

Kerstbroden bakken & Quality time




Het is ons toch weer gelukt om in deze drukke tijd een dag te plannen voor kerstbroden te bakken. In de zomer heeft Kristel al gesuikerd fruit gekocht op de markt van Valencia. We gebruiken een oud recept van een oom van mij en maken het ouderwets met de hand. Afwegen, kliederen, kneden en laten rijzen. Jaqueline heeft voor een heerlijke lunch gezorgd " Quality time". In totaal hebben we 16 broden gebakken en het ruikt naar kerst. Eenmaal thuis gekomen, heb ik nog even tijd om de kerstversiering van de zolder te halen. Tijdens het versieren van het huis gaat er stiekem al een brood op.
Heerlijk genieten, bedankt dames voor de gezelligheid!

6 opmerkingen:

  1. Wooow wat een grote oven met al die broden erin! Dat moet vast heel lekker hebben geroken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh heerlijk Helmi! Genieten is dat. gr.
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alleen al de geur is genieten. Gezellig om samen broden te baken. Groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er heerlijk uit,
    Hele fijne feestdagen en een goed 2013,
    groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mmmmmmmmmm!
    Ziet er heerlijk uit!

    Fijne kerstdagen, Helmi.
    En alle goeds alvast voor 2013!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ruik het al in mijn herinnering en ga er vandaag ook aan beginnen met bakkertje Taets waarmee ik eergisteren ook al een overheerlijke chocolade, walnoten rozijnen taart gebakken heb! Smakelijk!
    Ciao,
    Ingex

    BeantwoordenVerwijderen